Oldalak

#11.Rész

Szombat van. Már három hete történt az az abortuszos dolog, azóta minden rendbe jött. Két hét múlva turné. Liam azt mondta, mindenképpen vele megyek, így még kevesebb az esély arra, hogy anyánk megtalál, ugyanis éjjel-nappal megállás nélkül csörögnek telefonjaink. Több újságban is benne volt a kép, amint Liammel éppen a kórházból jövünk ki. Mindenféle hülyeségek voltak oda írva, de szerencsére egyik sem hasonlított arra, ami valójában történt. Bár anyámat biztosan érdekelte a dolog.
 Liam egy kisebb házat fog venni Londonban -már ami neki kicsinek számít..-, mert a többieknek is van külön házuk, hogy ne keljen mindig egymás hegyén, hátán lenniük egy házban, csak akkor ha szükséges. Mindenkinek kijár egy kis magánélet, mégha ebben a házban saját lakrészük is van, kicsinek találják. Persze annyira nem szakadnak el egymástól, a város ugyanabban a negyedében vannak a házak

 A fiúk kitalálták, hogy ma medencézős, grillezős délutánt tartunk, és áthívják néhány barátjukat.
 Háromra jönnek, így bőven volt még időm akármit is csinálni. Gondoltam elmegyek, és veszek magamnak egy új fürdőruhát, mert a másik kicsi.  Bemntem Liamhez, és közöltem vele, hogy vásárolni megyek.
 -Én inkább nem jövök, múltkor is unalmas volt. Nőknek való.- rántotta meg a vállát, nagyon nem hozta lázba ez a 'vegyünk rucit' dolog.
 -Amúgy mit veszel?- nézett ki a telefonja mögül, egy boxerban, és egy pólóban ücsörögve. Még mindig pizsamában van, pedig már tíz óra. Bár lehet, hogy az neki még reggelnek számít.
 -Fürdőruhát.
 -Miért, az a tavalyi neonzöld már nem jó? - honnan tudja, hogy tavaly neonzöld fürdőruhát vettem? Arra sem emlékszik, hogy egy napja mit vett, nem még arra hogy én mit vettem tavaly..
 -Kinőttem.
 -Hmm.. Való igaz..- húzódott végig egy titokzatos mosoly borostás arcán.- Kinőtted.. Nem is kicsik..-értetlenül néztem rám, majd kijavította magát, érdekes arckifejezésem láttán.- Akarom mondani, nem is kicsit.
 -Azt hiszem inkább megyek.. Borotválkozz meg! -hagytam annyiban, majd sarkon fordultam.
 -Leyla!- kiabált utánnam, mire visszafordultam.- Egy búcsúcsók?
 Ellenálhatatlan mosolyának nem álltam ellent, így visszamentem. Forró csókot lehelt ajkaimra, majd elengedett, és otthagytam.Megfogtam a táskámat, és kimentem az utcára. Pont sikerült elcsípnem egy taxit. Megkértem, hogy vigyen a város központjába. Még mindig csodálva néztem körül a városban, pedig már jártam itt, azt ist lehet mondani, hogy itt lakok.
 Annyira örülök, hogy minden rendben van köztünk Liammel. Már ha lehet a kettőnk kapcsolatát rendesnek nevezni.. De ez már tényleg nagyon hidegen hagy, nem szoktam arra gondolni, hogy úristen, Liam a testvérem.

Mikor megállt a kocsi, kifizettem. A taxis elég furán nézett rám, mert nem adtam neki túl sok borravalót. Nem volt nálam túl sok készpénz, amit apa adott bankkártyát azt hoztam el. De akkor is.. Hogy lehetnek ilyen pénzéhesek az emberek?! Nem hogy örülne, hogy egyeltalán kifizettem, mert iszonyú lassan értünk ide, mert mindig dugóba keveredtünk, vagy éppen rossz utcába fordult be. Ráadásul, mikor néhány utcán keresztül kicsi volt a forgalom, a Need for speed-be képzelte magát, mert úgy vette be a kanyarokat, mintha meg akarná ütni a drift pontszámok legtetejét. Látszik hogy mostanába kezdhette a taxizást, vagy csak nem ismeri a környéket, vagy nem tud vezetni.Meg az sem kizárható, hogy sok számítógépes játékkal játszott.
Miután ezt mind megvitattam magamban, elértem a plázához, és bemntem a forgós ajtón. Sorra néztem a kirakatokat. Amelyik boltot drágának találtam, oda be sem mentem, szeretnék egy kis pénzt spórolni. Igaz, Liam azt mondta bármit vehetek, de nem szeretnék rajra élősködni, magának keresi a pénzt, bármennyi legyen is az.
Végül bementem egy ruhaboltba, ami tele volt nyári ruhákkal, kiegészítőkkel, és persze bikinikkel. Rögtön elmerültem a választékokban. Rengeteg volt.. Persze máskor az lenne a baj, ha kevés van, de akkor könnyebb lenne választani, hisz rögtön kiselejtezem azt amelyik nem tetszik, és kevesebb marad abból amelyik jól néz ki, tehát egyszerűbb a döntés. Nagyon sok le volt árazva, nem értem miért nincs szinte senki. Pedig máskor rögtön lecsapnak az olcsó cuccokra.
 Egy lány lépett mellém, pont azt fogta meg, amelyiket én. Pont azt, amit mikor megláttam, rögtön beleszerettem. Egy kék színű, kockás bikini, aminek  a pántján, és az alsó részének a szélén, egy cuki lila masni van. Imádom a kéket, a kockás cuccokat, és masnikat. És ebből ez az egyetlen egy darab volt. Persze volt még más színben is, de nekem ez tetszik.
 Mindketten elengedtük, majd zavartam néztünk egymásra.
 -Öhh bocsi.. Gondolom te is ezt szeretnéd..- néztem nagy szemeibe, amik feltűnően méregettek engem.
 -Hát igen.. De ha gondolod megveheted te, majd keresek másikat.- mosolygott.
 -Hagyd csak.. Megtarthatod te.- adtam neki oda, de eltolta.
 -Dehogy!- tolta vissza. Egy darabig még ilyen udvariaskodóan veszekedtünk, de nem adta meg magát, én pedig már untam az egymás után elhangzó "Inkább te vedd meg, nekem nem kell" mondatot, beadtam a derekam, megvettem. Mondjuk annyira nem bántam, hisz nagyon tetszett. Ő egy másik fajtát választott, de az is kék volt.
 -Van kedved velem ebédelni? Kárpótlásul, amiért enyém lett a bikini.- vetettem fel, mikor kifelé mentünk az üzletből.
 -Örömmel.- válaszolt mosolyogva.
 Megálltam egy kirakatnál, és nézegetni kezdtem az ékszereket. Egy ismeretlen lány jött oda hozzám, de nem olyan szándékkal mint a másik, akinek amúgy még mindig nem tudom a nevét.
 -Te vagy Liam Payne tesója, igaz?- csillogtatta feltűnően fehér mosolyát, a barbie baba kinézetű lány, aki full rózsaszínbe volt öltözve.
 -Igen.-válaszoltam, de épphogy sikerült válaszolnom, tovább kérdezősködött.
 -Találkozhatnék vele? Nagyon nagy rajongója vagyok a One Direction-nek. Miért voltatok a kórháznál? Láttam az újságban. Hol laktok? Vele laksz? Szereti a muffint? Én nagyon jól tudok sütni. Összejönne egy rajongóval? Van nálad tőle egy aláírás?Megmondanád neki, hogy én vagyok a legnagyobb rajongója? Összehozol vele? Vagy inkább Harryvel. Találkozhatok a többi taggal is? Bekövetnek Twitteren? Kaphatok VIP jegyet egy koncertre? Nemsoká kezdődik a turnéjuk. Ha összejövök Harryvel, én is mehetek vele?- még folytatta volna, de leráztam azzal, hogy vár a barátnőm. Akit amúgy nagyjából fél órája ismerek, és fogalmam sincs hogy hívják. De erről a csajról kiderült a rendkívül sok mondandója közben, hogy tizennégy éves, Molly-nak hívják. Szörnyen irritáló hangja van, rohadt sokat beszél, és k*rvára el van kényeztetve. Tipikus kis gazdag apuci és anyuci kedvence. Ja és egy cetlit nyomott a kezmbe, amin a telefonszáma, és a Twitter neve állt.
 -Ki volt ez a csaj? Nagyon furán nézett ki..- nevetett.
 -Igen, és furán sokat beszél. De csak a bátyám egyik rajongója.- sóhajtottam nevetve.-Amúgy hogy hívnak? - Jó hogy eszembe jutott végre ez a kérdés. Közben beültünk egy kisebb étterembe.
 -Alice Talbot. - felelte, majd rendeltünk kaját.- És téged?
 -Leyla Payne.
 -Hmm?! Jól hallottam a vezetékneved? Payne?- csodálkozott.
 -Aha..
 -Van valami közöd Liam Payne-hoz a One Direction-ből?
 -Igen, ő a bar.. bátyám..- nyögtem ki.
 -Nem is gondoltam volna.
 -Szereted őket?
 -Egy kicsit. Nem vagyok olyan őrült rajongó, de meghallgatom a zenéjüket.- Reméltem is, hogy nem fog ő is kérdésekkel bombázni.- Amúgy milyen érzés, hogy a testvéred a világ egyik legnagyobb, legkeresettebb fiúbanda egyik tagja?
 -Hát olyan semleges..-nevettem el magam.- Bár egy kicsit fura néha, hogy annyira körülzsongják, és mindig a nyomában kell lennie egy testőrnek.
 -Értem. Nekem két testvérem van.- mondta. Nagyon jól elbeszélgettem vele, nem csak Liam volt a téma, hanem mindenről beszélgettünk. Elmondtam neki, hogy kerültem ide, hogy éppen szökésben vagyok anyám elől.
 Megtudtam, hogy ő Skóciában született, és tíz évesen költöztek Angliába.
 Hihetetlenül jól éreztem magam, azt hiszem elmondhatom, hogy megtaláltam az első barátnőmet itt Londonban.
 -Nincs kedved eljönni hozzánk? Ma medencézünk, a srácok egy pár havert, vagyis egy csomó embert elhívtak. Olyan kertiparti féleség.- Legalább lenne kivel beszélgetnem.
 -Hát nem is tudom. Senkit sem ismerek, nem akarok betolakodni a One Direction házába.
 -Nyugi, én sem ismerek senkit azok közül akiket meghívtak, de veled biztos ellennénk. Kérlek gyere el. Te vagy az első ember akit itt megismertem, és megkedveltem.
 -Na jó.- Beleegyezett, és örömömben megöleltem.
 -Köszönöm Alice! Majd adok törülközőt meg másik ruhát. Fürdőrucit pedig most vettél.- hadartam, majd magammal rángattam egy taxiba.


Kicsit elment az idő, már bőven elmúlt három óra mikor hazaértünk. Elég sokan voltak a kertben, sok idegen alak, de látszólag jól elbeszégettek a házigazdákkal. Odamentem Liamhez, aki éppen valakivel beszélgetett a medence mellet. Niall egy tányérral a kezében kezdett el nekem kalimpálni, mikor meglátott. Válaszul visszaintettem, és egy vigyor terült el az arcomon.
 -Leeyum, ugye nem baj hogy hoztam még valakit, ha.már úgy is olyan sokan vannak?- mutattam be neki Alice-t.
 -Dehogy baj. Amúgy hol a fenében voltál eddig? Ilyen nehéz volt választani?
 -Hát az hosszú történet.- mosolyogtam újdonsült barátnőmre.- A lényeg, hogy így ismertem meg. Leglább nekem is van valaki, akivel tudok beszélgetni, nem csak ez a sok idegen ember.
 -Néhány óréval ezelőtt még én is idegen voltam.- kapcsolódott be a beszélgetésbe Alice.
 -Meg majd őket is megismered.-mutatott a medencében, és a kaja körül legyeskedő vendégekre.- Gyertek be a medencébe.
 -Oké, csak előtte átöltözünk.- indultam el a ház felé, Alice pedig utánnam.
 Bevezettem a házba, -amit most a szokottnál is több biztonsági őr vett körül- majd miután kiámulta magát a luxuscikkeken, bejutottunk a szobámba. Elővettem két törülközőt, az egyiket odanyújtottam neki.
 -Maradj csak itt, én megyek a fürdőszobába átöltözni.- mondtam, kivettem az új szerzeményemet a táskámból, és kimentem a fürdőbe. Felvettem. Nagyon tetszett, remélem jól is áll.
 Bekopogtam a szobámba, már Ali is kész volt.
 -Hűha remekül nézel ki! Még jó hogy te vetted meg, neked sokkal jobban áll mint nekem!
 -Ugyan!- legyintettem.- Viszont te sem panaszkodhatsz.

Kimentünk. Zayn, Niall és Liam éppen vitatkoztak valamin a medence mellett.
 -Egy perc és jövök.- mondtam Alicnek, aki a vízbe ment, én pedig a srácokhoz. Amikor közeledtem észrevettek. Először Liam, majd Niall üres arckifejezését láttam, mikor megpillantottak. Majdnem kiesett a szemük, Zayn pedig még mindig a maga igazát hajtogatta.
 -Hűű.. Meleg van.- bökte ki Liam.
 -Húú de gyönyörű valaki..-Niall. Hát ez jobb mint a 'Meleg van.', de nem vártam tőle ilyen bókot.
 -Eheh.. Köszi Niall, de ne túlozz.- pirultam el, mert még mindig engem bámult rejtélyes, kék szemeivel.
 Óvatosa  Liamre pillantottam, aki csak megvonta a vállát, láthatóan nem akar belőle nagy ügyet csinálni. Hisz Niall az egyik legjobb haverja, és nem tud a kapcsolatunkról.     Végre számomra is érdekes rész következett. Liam levette a pólóját. Egy kacér vigyor ült ki az arcomra, amit nem nagyon díjazott, mert Niall még mindig nézett.
 -Nem túloztam. Kértek valamit inni?- Bólogattunk, majd az innivalós részlegre invitált minket. Koktélt ittunk, majd a medence felé indultunk.



 ha tetszett komit, és jön a kövi :)
 köszönöm az eddigi részekhez is a megjegyzéseket, és a sok "imádom*-*" véleményt, nagyon jól esnek!:))





5 megjegyzés:

  1. ez természetes hogy komizok/komizunk :) egy ilyen jó blognál ;) egyszerűen imádom *-* főleg hogy az egyik kedvencem Leeyum♥ nagyon jó részlet mint mindig :D kövit gyorsan nagyon nagyon várom

    VálaszTörlés
  2. Én is mindig komizok, nincs olyan ahol nem :) IMÁDOOM *__* azért is mivel a kedvencem Liam♥ Ez a rész is fantasztikus lett ;D NAGYON NAGYON NAGYON gyorsan hozd a köviit :DDD

    VálaszTörlés
  3. Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz Niallal kapcsolatban. Várom a kövit :)

    VálaszTörlés
  4. Alig várom a következő részt... :) Kövit!

    VálaszTörlés
  5. njkvbhsbfvrsbleigvbr *-* :D <3

    VálaszTörlés